Nå er det ca en måned til SPIRITUAL WELLBEING FESTIVAL ◦ VÅR KJÆRLIGHET // ERA LIFE CENTER 2024 på Era Life Center, og vi gleder oss med å dele hele mangfoldet av events som vil skje….

En av de dype gruppe-eventene du kan se frem til, er denne unike samlingen med dyktige Kjell Erik Myrvang – som du til vanlig finner med både 1:1 sessions og gruppe-events på senteret vårt.

EMOSJONELL GRUPPEFRIGJØRING // med Kjell Erik Myrvang

Emosjonell Gruppefrigjøring tilbyr en unik mulighet til å utforske universelle verktøy og løse opp i emosjonelle blokkeringer sammen: Ved hjelp av pust, visuelle reiser, energiarbeid og verbal veiledning vil du kunne oppnå en dyp og trygg forbindelse med dine egne følelser mens den kollektive energien forsterker din selvhelbredelse.

Gjør deg klar til en intim og støttende reise inn i dybden av ditt sinn, bli kjent med kroppens visdom og oppnå varig Emosjonell Frihet. Gruppefrigjøring holdes av Kjell Erik Myrvang på Spiritual Wellbeing Festivalen “Vår Kjærlighet” i april.

Du kan lese mer om Emosjonell Frigjøring på www.EmoFri.no

INVITASJON TIL FESTIVALEN & TREKNING AV GRATIS FESTIVAL-PASS
Nedenfor er link til invitasjonen for festivalen. Der du vil finne oppdatert info om hele festivalen – og ved å trykke “skal” eller “interessert” i eventet blir du automatisk blir med i trekningen av gratis festival-pass!

Link:
SPIRITUAL WELLBEING FESTIVAL ◦ VÅR KJÆRLIGHET // ERA LIFE CENTER 2024

Du kan også lese mere om Kjell Erik her…
https://eralifecenter.com/team-members/kjell-erik-myrvang