Team ERA

KJELL ERIK MYRVANG

kjellerikmyrvang@gmail.com

Lenge levde jeg bak maskene jeg så nøye hadde utvalgt for å fungere i familien og i samfunnet. Både jobben og partnerskapet var valgt for alle andre, ikke meg. Med et smil på ansiktet svarte jeg: “Jeg har det bra.” hver gang noen spurte. Helt uavhengig av sannheten bak masken.

I en alder av 27 knakk det hele sammen, dette korthuset jeg hadde bygget og holdt sammen for harde livet. Partnerskapsbrudd, sykemelding fra jobb, en ikke-fungerende relasjon til familien og overfladiske vennskap. En enormt smertefull ensomhet kom frem til overflaten. Undertrykt så langt tilbake jeg kan huske, nå et åpent sår formet som et sort hull i brystkassen.

Og uendelig takknemlig er jeg for at det knakk sammen. Det ga meg den motivasjonen jeg trengte til å møte – og føle på – det sorte hullet som levde i meg, for “Ikke faen om jeg skulle tilbake til gråtonen av det falske livet jeg hadde levd frem til da.”

Over tid ble det så tydelig for meg: 

“Å føle mine følelser er å stille opp for meg selv.”

“Å tillate mine følelser å være akkurat slik de er, er å gi meg selv kjærlighet.”

For en emosjonell frihet jeg kjenner på i dag, en frihet til å være meg, velge meg, en letthet og indre ro, fylt av energi til å utforske og lære i en indre trygghet som stadig vokser. Takket være den relasjonen jeg har bygget med mine egne følelser.

– Det har jeg lyst til at du skal få kjenne på også!

KJELL ERIK SITT ARBEID PÅ ERA

Derfor tilbyr jeg en-til-en, gruppe healing og kurs innen Emosjonell Frigjøring her på Era.

Emosjonell Frigjøring er en somatisk(kroppslig) emosjonell behandling som fokuserer på å bearbeide og endre vår relasjon til våre følelser og frigjøre emosjonelle blokkeringer med hjelp av spesifikke verktøy og teknikker.

Dette inkluderer verbal veiledning, støtte gjennom fysisk berøring, visuelle reiser, trykkpunkter, mild hypnose, organ massasje, fantom dialog, pust og mer.

I kroppen eksisterer det et naturlig intelligent system for å lege emosjonelle blokkeringer. Denne latente egenskapen gjøres tilgjengelig gjennom to grunnprinsipper:

1. Føle på følelsene i kroppen.

2. Akseptere disse følelsene, akkurat som de er.

Har du oppdaget at du unngår egne følelser? Er du nysgjerrig på hva som skjer når du kommer i dypere kontakt med roten av dine følelser? Ønsker du friheten til å leve ditt liv, slik du ønsker å leve – med letthet, indre fred og harmoni?

Da inviterer jeg deg til å ta kontakt – så skal jeg vise deg en verden av Emosjonell Frigjøring.