Hjertelig velkommen til denne unike intim-konserten med Rushana Brandanger, som lager musikk inspirert av naturens mangfold og magi. Du får høre regn, fuglesang, og havets bølger sammenvevd med toner og melodier som berører hjerte, kropp og sjel.

Soloinstrumentet er bratsj. Instrumentet som er nærmest menneskestemmen og sjelens vibrasjoner.

Rushana Brandanger er en musiker, komponist, sanger og produsent med base i Bergen. Hun produserer alt fra klassiske romanser, pop og jazz til cinematiske orkesterstykker, og hennes samling inkluderer flere album med instrumental musikk og sanger. Hun har også skrevet verker for symfoniorkester, som har blitt fremført av Bergen Filharmoniske Orkester og utenlandske orkestre.

*

OM ERA HEART MUSIC
Era Heart Music er en event-serie hvor du virkelig kan lande inn i den dypeste tilstedeværelse, med autentisk musikk – som formidler den ekte, nære, nakne tilstedeværelsen som treffer oss rett i hjerte-roten.

Det er musikk-formidling som ikke tilpasses for å passe inn til hva som selger mest. Eller hvordan andre mener at musikk må skapes, for å nå ut til flest mulig mennesker.
Det er musikken, mennesket, livet som den levende væren – som vekker menneskets sanne natur, og lar oss nyte frem menneskets livskvalitet sammen.

De musikalske uttrykkene under Era Heart Music vil leve i hele spekteret av menneskets likhet og annerledeshet – som en levende musikalsk medisin av kjærlighet til mennesket. Servert inn i rammen av det å være menneske. Å være sammen!

*

PRAKTISK INFO

Dato/tid: Lørdag 23. mars kl 18:00 – 19:15

Sted:
Era Life Center // Vestre Torggaten 22
Være-rommet i 3. etasje

Investering/pris:
150 kr

Påmelding & Betaling
Her er link til påmelding og betaling: https://eralifecenter.yogo.no/frontend/index.html…

Hjertelig velkommen til alle…
Rushana Brandanger & Era Heart Music