Alle ønskes hjertelig velkommen med på ny ERA LIFE FESTIVAL // 26 – 28 April 2024 på Era Life Center

Velkommen til en ny full festival-weekend på Era Life Center med den spirende våren og vårt unike vitale, healende og nærende tilbud for hele mennesket. Plass til å være hele deg. Også alt du ikke visste levde inni deg, og hele det livet du er klar til å blomstre med.

Sammen åpnes VÅR KJÆRLIGHET som den vi er.
Vår sanne natur kjærlighet, frihet og livskvalitet.

Gjennom Festivalen kan du “bade” i vårt mangfold som en fullverdig weekend-retreat, eller velge deg ut en elle noen dager med dagpass på festivalen.

Festivalens program gleder vi oss stort til å dele mere og mere av de neste ukene, og vi kjenner allerede nå hvordan det åpnes i takt med vårens spiring og alle hjerte-ønskene i Bergen om å komme sammen. Være. Leve. Den vi virkelig er.

Du vil blant annet kunne nyte, heales, erkjenne, berikes og våkne med tilbud som:

MEDITASJON
LYDBAD
KAKAO-SEREMONI
DJ EVENT
HEALING
DANS
VÅKENHET
YOGA
TANTRA
FUNKSJONELL
MEDISIN
HELSE & KOSTHOLD
MANTRA-SIRKEL
POESI & KUNST

*

TREKNING AV 5 GRATIS FESTIVALPASS
Ved å bli melde deg som interessert eller deltaker på denne facebook-event (helt uforpliktende), er du automatisk med i trekningen av 5 fulle festivalpass.

De første vinnerne som trekkes allerede kommende uke.

Frem mot festivalen vil vi legge ut mere og mere info om programmets skapelse, og poster som lar deg bli enda mere kjent med Era Life Center i hele vår

NYHETER PÅ ERA LIFE CENTER
Vi kan også røpe at Era Life Festivalen også kjennes som en rørende nyspiring, med både nye sterke ressurspersoner i teamet vårt – og ikke minst…

Era Life Center Medlemskap på senteret vårt & på vår egen web-portal, som gir deg alle muligheter til å integrere enda mere av din autentiske natur i hele livet ditt.

På festivalen gleder vi oss stort til å dele unike tilbud på medlemskapene våre.

*

BOOKING & TREKNING AV 5 GRATIS FESTIVAL-PASS

Denne eventen vil oppdateres kontinuerlig med booking og pris-info.

Ved å klikke “interessert” eller “skal” på facebook eventet er du automatisk med i trekningene som skjer fortløpende de neste ukene. Her er link til facebook eventet

Vi gleder oss enormt til å spire sammen slik våren våkner i oss alle nå, og lar oss huske at VÅR KJÆRLIGHET er vår sanne natur!

Hjertelig velkommen til alle…
ERA LIFE CENTER