Team ERA

RENATE HETLEVIK ANDERSEN

48105981

renate@indrealkymi.no

Hei!

Jeg heter Renate og er levende opptatt av det unike ved mennesker, og det å hjelpe mennesker å finne veien hjem i egne ressurser og å utfolde et liv som er meningsfylt for dem.

Jeg jobber som terapeut og kursholder innen sammenhengene mellom kropp, sinn og liv, og har gjort dette de siste 22 årene, men jeg har også en bakgrunn fra røde kors, førstehjelp og ambulanse, i tillegg til en reise gjennom ulike fag knyttet til menneskelig forståelse og uttrykk på universitetet i Bergen. (Psykologi, filosofi, religion og kunsthistorie)

Jeg har jobbet mye med følelser, kraft og seksualitet, gjennom sjamanisme og tantra, i tillegg til psykologi, åndelighet og mindfullness. De siste 7-8 årene har fokuset også blitt sterkere satt inn igjen i det fysiske, i kropp og nervesystem, kraniosakral terapi, yoga, Chakradance og embodiment

Min egen reise har vært drevet av søken etter mening med tilværelsen, og en kamp mot depresjon og det suicidale fra tidlige tenår. Denne reisen har drevet meg gjennom masse ulike studier, utdanninger og retninger, på stadig søken etter svar og etter verktøy til å forstå mennesket og livet, og til å transformere indre smerte til glede og mening. 

Jeg er fascinert av ressursene som ligger i kropp og sinn, og av sammenhengene mellom kropp, sinn og livet vi lever og opplever. Hvordan vår historie, vår biografi, blir vår biologi, vår fysiske og helsemessige tilstand. Og, motsatt, hvordan tilstanden i kroppen, i kjemi og nervesystem, spenninger og sirkulasjon påvirker psyken og sinnet vårt, hvordan tilstanden i både kropp og sinn påvirker vår persepsjon og vår oppfattelse av oss selv og verden. 

Alt henger sammen. Vi er en levende utfoldelse av både vår historie og våre ressurser, og mulighetene vi ser i livet avhenger av denne utfoldelsen. Men, alt kan endres. Vi kan nå inn til ressurser vi ikke visste at vi hadde. Vi kan åpne persepsjonen for nye og andre nivåer av liv, og vi kan gjenopprette balanse og flyt i kroppen, og finne tilbake til mening, glede og overskudd. Livet kan ikke alltid være en solskinnshistorie, men vi kan finne helse, glede, aksept og mening der vi befinner oss og i situasjonene som oppstår.

Ressursene og nøklene ligger her, tilgjengelig inni oss.

Integrativ & komplementær terapeut MNT, Kraniosakral terapeut
Lærer i yoga, meditasjon, tantra & sjamanisme

Medlem av Naturterapeutene & CSTA (Craniosacral therapy Association)

RENATE SITT ARBEID PÅ ERA LIFE CENTER

Renate jobber med indre transformasjon og å finne veien hjem i egne indre ressurser, enten det er gjennom en-til-en timer, grupper eller kurs. Det å finne veien hjem til helse og overskudd, og et liv som kjennes helt og meningsfylt, for akkurat deg, er målet i det Renate jobber med. Verktøy som benyttes er Indre Alkymi, kraniosakral, yoga, intuitive body movement, tantra, sjamanisme og chakradans.

Å finne veien hjem igjen i deg selv og til flyt, glede og overskudd, gjør livet meningsfylt og gir tilgang på nye ressuser til å håndtere det som er vanskelig, når det dukker opp i livet. For det gjør det jo, i alle liv. Men, om vi har tilgang på oss selv og vår plass i livet, blir alt lettere å håndtere. Så, enten du vil jobbe gjennom kroppen, gjennom sinnet eller via de hendelser og situasjoner som oppstår i livet, så er du hjertelig velkommen.

Alt speiler det samme, og alt har nøkler inn i den samme helheten, nemlig deg og ditt liv, og derfra til en opplevelse av det større livet vi alle er del av.

Har du lyst å lese mer om meg og min historie, eller om det jeg tilbyr, ta turen innom www.indrealkymi.no