Team ERA

CARL TOMAS NISING

Heihei! Jeg heter Carl Tomas Nising, og jeg er glad i å skrive, spille og synge. Som barn gikk jeg ofte og sang det jeg kalte trallalutter – improviserte viser og stev om alt som hendte omkring meg. Det sluttet jeg med når jeg skjønte hvor plagsomt det var for alle andre, og begynte å vende oppmerksomheten mot å lese bøker og spille gitar i stedet.

Etter å ha rent gjennom tjueårene som artist, litteraturviter og meditasjonsentusiast er jeg fortsatt i ferd med å oppdage hvor naturlig det er for meg å synge, spille, og å leke med språk. Disse tingene kommer trillende som klukkende vann i en fjellbekk, på en helt normal og litt uforståelig måte. Det føles mest av alt som et spørsmål om å høre etter, og å være med på leken.

CARL TOMAS SITT ARBEID PÅ ERA LIFE CENTER

Jeg sikter mot å tilby både konserter, jamsessions, låtskrivingssirkler og skriveverksted hvor det blir skapt rom for den rent intuitive siden av å uttrykke seg kreativt. Jeg er alltid nysgjerrig på hva som bor i meg selv og andre, og synes musikk og tekst er glimrende måter å komme et lite hakk nærmere det rå nærværet som hele tiden er tilgjengelig, om vi bare husker å åpne dørene for vår egen erfaring. Snurr innom!