– en myk og tilgjengelig yoga med Renate Hetlevik Andersen

Yin formiddagsflow er et av Era Life Centers “community offerings”, og i dette tilbudet sammen med en av våre terapeuter og kursholdere Renate Hetlevik Andersen. Community offerings betyr at arrangementet er gratis eller eventuelt donasjonsbasert, om det kjennes mer riktig for deg å betale noe. Det er vår gave ut til Bergen og menneskene som bor her.

Denne yogatimen er spesielt tilpasset deg som er i rehabilitering, er kronisk syk eller på andre måter har behov for å være ekstra snill med deg selv og ta ting helt i eget tempo og i takt med din kropp. Trenger du å legge deg ned på matten underveis, selv om dette er en myk og lett time, så er det også helt ok.
Timen er åpen, tilgjengelig og nydelig for alle andre også, uansett form eller alder, dersom du ønsker en myk og tilstedeværende time.

Velkommen med i en myk og tilgjengelig formiddagsflow, fokusert rundt kontakt med kroppen, med pusten, med rehabilitering…

Rehabilitering fra det fastlåste, det utbrente, det for hurtige, det skjulte..

Menneske er et magisk, organisk skaperverk av følelser, tanker, kropp og sjel. Opplevelser og reaksjoner som vever seg i hverandre og blir virkelighet. Noen ganger i glede og nytelse, og noen ganger byr livet på opplevelser og perioder med stress, som setter seg fast og hindrer flyt og vitalitet. Denne yin flowen er en invitasjon, til mykt og forsiktig å begynne å bevege på det fastlåste, få kontakt innover, og åpne for ny innsikt og flyt.

Vi går mykt inn i møtepunkt med oss selv i pusten, i kroppen, i følelsene, slik de er akkurat nå, og beveger rolig, tilstedeværende.., møter…, er med.., hviler.., og lar magien av transformasjon skje i det stille, overgivende, inn i deg selv..

Ingen forkunnskap nødvendig, og ingen spesiell form eller mykhet. Dette er et møtepunkt med kroppen din, der du er, akkurat nå, og en mulighet for å bevege noe, utvide noe..inn i mer av deg.

Tid: Onsdager kl 13-14.15
Sted: Væren rommet i 3.etg
Pris: Gratis/donasjonbasert

Link til påmelding

Les mer om Renate her:
eralifecenter.com/team-members/renate-hetlevik-andersen/


Velkommen ❤️