Vi tilbyr

Era Life Center er stolt over å kunne tilby et bredt helhetlig tilbud som lar mennesket utforske, nære, heale, erkjenne og leve livet slik vi som menneske virkelig er ment å leve.

Vi gleder oss til å dele mer utdypende om alt vi tilbyr, fremover mot åpningen av senteret…

Era Grupper

Trening

Meditasjon

Dans & Bevegelse

Mat & Bærekraft

Tanke-Felt

Healing

Ute Aktiviteter

Lyd & Sang

Yoga

Coaching

Foredrag

Pust

Malekunst

Skrivekunst

Retreater

Era Individuelt

Livsveiledning

Healing

Sjels-Veiledning

Coaching

Veiledning for Ledere

Tantrisk Massasje

Kraniosakral-Massasje

Funksjonell Medisin

Veiledning for Par

Teft-Metoden

Samtaleveiledning

Tankefelt

Personlig Treningsveiledning

Gratis Tilbud

Alle i Team Era brenner så inderlig i det som formidles og leves på senteret, at det er helt naturlig å også gi våre gaver gratis til alle mennesker. Det skjer ut av privilegiet det er å få kjenne denne gaven i oss selv, og derigjennom ønsket om å også bidra til andre mennesker, samfunnet og den større helhet på jorden.

Det er derfor jevnt gratis-tilbud på Era, som er gratis for alle. Dette vil skje i form av grupper innenfor hele spekteret av tilbud på senteret.

Vi bringer mennesket sammen i det som alltid er gratis inni oss – og lar det tre frem som levende menneskelig frihet, livskvalitet og kjærlighet!

Kunst og Kultur

Era Life Center vil være en levende møteplass hvor kunst og kultur får blomstre i samhørighet med senteret sin visjon og det levende mennesket.

Med kunst-utstillinger, intimkonserter og events i menneskets som lever frem en ny era av autentisk skapelse, knyttes livets fasetter sammen – og lar menneskemøtet og selve livets nærvær leve helt ekte igjen.

Vi gleder oss enormt til å la denne delen av Era vokse frem sammen med resten av senterets unike tilbud.

Era Restaurant

Vi har også lyst til å dele at vi arbeider med å skape Era Life Center sin egen Plantebaserte Restaurant i senteret.

Dette har vi arbeidet lenge med nå, og vi gleder oss inderlig til å dele mer om spiseplassen og det hjertet den vil være i senteret vårt.

Et senter der vi virkelig kan komme sammen, i den gode åpenhet og næring – som lar menneskets natur leve hele sin vitalitet.