Trine Lise Kamela

Regresjonsterapi

Regresjon til Det indre barnet
Det indre barnet er et verktøy innen regresjonsterapi, hvor vi jobber med blokkeringene som skapes av hendelser og opplevelser i barndommen og oppveksten.

Vi bærer alle det indre barnet i oss. Det er den delen av oss som i barndommen ble såret på en eller annen måte, fysisk eller følelsesmessig. Det indre utilfredse barnet hindrer oss i voksen alder ved å reagere fra dets perspektiv. Det handler ofte om følelsesmessige blokkeringer som gjør at vi f.eks. føler seg uelsket, redd for konflikt, sårbar, sjalu eller et iboende sinne. Blokkene har oppstått som en beskyttelse mot smerten vi har forårsaket, vi har skjøvet den vekk og rasjonalisert den bort slik at den ikke lenger er tilgjengelig for oss.

Å komme overens med det indre barnet er nøkkelen til å komme over oss selv som voksne. Først da kan vi seriøst fokusere på å bli de modne og bevisste menneskene vi ønsker.

For mer info om Trine Lise Kamela sine tjenester – se webside her: Regresjonsterapi-Bergen.no

Om meg

Trine Lise Kamela har som intensjon og genuine ønske å hjelpe mennesker til å finne sine egne svar – å finne harmoni, ro og balanse. Hun kan veilede deg og støtte deg på din vei hjem til deg selv. Hjelpe deg til å ha tillit til livet, å våge å gi slipp og flyte med. Ved hjelp av verktøy som Regresjonsterapi, Indre barn, Livsveiledning, Theta Healing, Spirituell reise til «Livet mellom Livene», Hypnose, Røykeslutt, og bedre cellehelse med banebrytende teknologi som spirituelle ledere kaller for oppvåknings supplement

Kontaktinfo

Telefon

92 04 36 26

E-post

tlkstjernholm@gmail.com

Addresse

Vestre Torggaten 22, 5015 Bergen

Ta kontakt