Team ERA

OLE HOLMAS

Tittle

Jeg er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har de siste 18 årene hjelp mange tusen personer. Jeg har min TFT-praksis i Indre Arna og Bergen sentrum. Jeg er også landets mest erfarne TFT-instruktør og har undervist helsepersonell og andre i inn-og utland siden 2006.

Jeg overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal International School of TFT) i 2016. I 2019 slo MUIS seg sammen med TFT-Akademiet og fikk navnet NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi). NAKOTIP er den ledende skolen for utvikling/utdanning/kurs innen TFT/»tappingteknikker» i Norden og blant de ledende også internasjonalt. Jeg er leder for NAKOTIP. Jeg er også utdannet innen NLP og coaching.

Fra tidligere har jeg lang erfaring fra administrasjon og ledelse i næringslivet. Jeg har videre arbeidet i over 15 år som miljøarbeider, med hovedvekt på tunge rusmisbrukere og personer med psykriatiske lidelser. I mine yngre år var jeg aktiv håndballspiller, med seks år i eliteserien og mange år som trener både for barn og voksne.

OM TFT:

Mange betrakter TFT som en revolusjon for bedre helse og økt livskvalitet. Fordi det er enkelt å lære, enkelt å bruke, virker ofte, virker raskt og er helt ufarlig. Vår overbevisning og erfaring er at kroppen ofte har en fantastisk evne til å aktivere sitt eget potensiale til å hjelpe seg selv. Den trenger ofte bare litt hjelp – og TFT er en slik hjelp.

Mest kjent er TFT som verktøy til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, tvang, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Jeg anbefaler de fleste av mine klienter å benytte seg av en TFT-behandlingspakke på 5 ganger. Vår erfaring etter nesten 20 år viser at en slik pakke er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig, dvs størst mulig sjanse til å få løst problemene/utfordringene og ikke minst øke sannsynligheten for at det ikke kommer tilbake. Første gang varer vanligvis 1,5 time. Får du ingen respons på TFT allerede ved første behandling, kan du velge å avslutte behandlingspakken. Da betaler du heller ikke noe for forsøket. Men heldigvis kjenner de fleste at noe skjer allerede under/etter første behandling. Du kan også velge å bestille enkelttimer, men da gjelder ikke responderings-garantien.