Team ERA

MONICA JOSEFINE HJELLE

97115095

info@monicajosefine.com

Jeg er Monica Josefine Hjelle og mesteparten av mitt voksne liv har jeg vært på en spirituell reise. Jeg er egentlig utdannet økonom, med en mastergrad i Business Administration (MBA) fra Japan. Denne graden tok jeg i 1999. Selv om jeg utdannet meg til økonom og jobbet mange år som regnskapsfører, lå hele tiden den spirituelle søken i bunn. I 1997 møtte jeg Shalini Lind. Shalini ble min spirituelle veileder og jeg tok en 4-årig psykoterapi utdannelse hos henne og ble godkjent InnerLife terapeut i 2010. Jeg begynte ikke å jobbe som terapeut med en gang etterpå. Det tok noen år før terapeuten i meg var rede til å begynne. I mellomtiden danset jeg. Jeg elsker å danse, og gjennom dansen begynte erfaringer med tantra å komme inn i livet mitt. I tantra jobber man med den seksuelle livsenergien i kroppen. Denne stigningen av seksuell energi i kroppen min gjorde at jeg begynte å oppleve en intens form for lykke. Etter å ha hatt en sterk åndelig opplevelse under en tantrisk massasje begynte jeg selv å jobbe som tantrisk massør i 2015. I dag jobber jeg med tantra på fulltid, hovedsakelig gjennom massasje, men også gjennom veiledning, kursvirksomhet og foredrag. Jeg er opptatt av å formidle informasjon om tantra og har min egen YouTube kanal, og jeg har vært med på å lage podcasten «Tantrika» sammen med Renate Hetlevik Andersen. Jeg brenner for at vi må tørre å snakke mer åpent om seksualitet og hvilken sammenheng det er mellom spiritualitet, seksualitet og kjærlighet!

MONICA SITT ARBEID PÅ ERA LIFE CENTER

Tantrisk massasje

Jeg tilbyr en helt spesiell form for massasje som kalles tantrisk massasje. Det er vanskelig å forklare hva tantrisk massasje er – det må i grunn oppleves, men kort fortalt er det en form for massasje hvor jeg jobber med å aktivere den seksuelle livsenergien i kroppen din. Dette er en sterk oppadstigende energi, ja kanskje den sterkeste energien som finnes fordi det er den energien som skaper nytt liv. Det er en god energi å ha kontakt med fordi den er knyttet til vår livskraft, vitalitet og kreativitet.  Under behandlingen mottar du en sakte massasje på benk hvor du blir massert over hele kroppen med kjærlig, varsom berøring. Fokuset er på nytelse og velbehag, og du trener på å bare ta imot berøringen, samtidig som du er i kontakt med din egen kropp og pust. Det gir mye overskudd å få tantrisk massasje, og du vil ofte oppleve en intens energi i kroppen etterpå.

Jeg har også egne timer med tantrisk massasje for par og jeg gir også 4-hånds tantrisk massasje sammen med Solvår Wayra Fiveland, hvor vi er to massører som gir massasje sammen.

Avspenningsmassaje

I tillegg til tantrisk massasje gir jeg også vanlig avspenningsmassasje, hvor du vil kunne oppleve dyp avspenning i kroppen og en indre ro.

Livsveilending/coaching

Jeg tar imot klienter til samtale og livsveileding. Jeg bruker min spirituelle bakgrunn og ståsted i tantra til å veilede deg i det du står i i livet ditt. Noen ganger gjør jeg også enkle meditasjons øvelser sammen med deg. I timene med meg kommer klientene ofte med tema som har med: spiritualitet, seksualitet, intimitet og nærhet. Det i tillegg til alt som har med parforholdets gleder og utfordringer å gjøre, eller det å leve alene.

Healing

Jeg har det man på folkemunne kaller for “varme hender”. I løpet av en healing time legger jeg hendene mine på forskjellige steder på kroppen din og holder dem i ro en stund. Du vil ofte kunne kjenne en varme fra hendene mine når det skjer en energi utveksling mellom oss. I tillegg gir jeg litt enkel massasje under disse timene for at du skal slappe enda mere av.

Tantrakvelder

Ca en kveld i måneden arrangerer jeg tantrakvelder på Era, der du kan lære mer om hva tantra er for noe. Dette er erfaringsbaserte kvelder hvor du får en sanselig opplevelse med fokus på nytelse og dype nærende menneskemøter. I løpet av kvelden jobber vi med meditasjon, pust, bevegelse, dans og enkle berøringsøvelser. Vi trener på økt kroppsbevissthet og det at du hele tiden er til stede i deg selv. På disse kveldene er alle hjertelig velkommen enten du er ny i forhold til tantra, eller har holdt på med det en stund. Du kan komme alene eller sammen med en venn eller kjæreste. Du kan alltid ta kontakt med meg for en prat dersom du føler deg litt utrygg på å jobbe med tantra i gruppe.

For mer info om meg ta turen innom min nettside: https://www.monicajosefine.com/om-monica-josefine