Team ERA

ANN HELEN RYDLAND

Tittle

Et varmt hei til deg som akkurat nå tar en kikk på profilen min.

Jeg heter Ann-Helen Rydland. Jeg har levd lenge og synes livet fortsatt er innmari spennende, uforutsigbart, inspirerende og lærerikt.

Jeg er utdanner sykepleier og jordmor, og menneskemøtene her begynte tidlig å inspirere meg til å se og være medskaper i gode forandringer. Å leve med regler og prosedyrer for disses skyld og ikke til menneskers beste, er ikke til det gode for noen.Ja det begynte vel lenge før 

da jeg på jordbruksskolen stilte spørsmål om alt fra sprøytemidler til å nekte å være med på å sette opp bur for våre frittgående høner, og starte den triste burhøns historien som nå endelig er på retur. 

Jeg er med i Era-teamet fordi jeg ønsker være en del av og bidra i visjonen, inspirasjonen og den gode fremtiden jeg ser er mulig i samskapelse, og leve den ut i samfunnet. 

Jeg har erfaring som «medbygger» i en arbeidslivet –  der visjoner, samarbeid, raushet, humor og takhøyde ble dyrket frem. Hvor kulturen ikke bare var noe vi snakket om som ønskelig, men som ble gitt leverom og derved ble synlig. Det inspirerte oss både på jobb og hjemme. Og ikke minst til til de menneskene vi var der for til døgnets alle  tider. 

Jeg ønsker også å være med på å ha samlinger sammen der vi senker skuldrene, hvor ord kan deles, eller vi bare er sammen i trygg i stillhet. Samles i meditasjon.