Team ERA

BENJAMIN AANES

Tittle

Ja du! Du som leser denne teksten. Kanskje det er nettopp deg som er på utkikk etter svar, svar du ikke får andre steder, spørsmål du ikke stiller hvem som helst. Kanskje du er på utkikk etter et sted hvor du ikke blir dømt, men akseptert akkurat for den du er. Kanskje du er på utkikk etter et sted hvor du kan legge ned dine skjold, men samtidig føle deg trygg. Kanskje er du på utkikk etter noe så enkelt som bare det å bli hørt, sett og forstått. Kanskje du er på utkikk etter et sted hvor du kan lære å akseptere den du har vært, den du er nå og hva du ønsker å bli.

I store deler av livet mitt har jeg vandret uten å føle tilhørighet. Både i min egen kropp, men også blant familie, venner og romantiske forhold. Før jeg begynte min reise i dypet av ubevisste mønstre, var jeg en hardtarbeidende toppidrettsutøver som aldri ble fornøyd. Dette tankemønsteret jeg hadde førte til en ubevisst depresjon som varte i 10 år.

Jeg ble henvist til psykologer og poliklinikker av fastlegen, men stilte aldri opp. Jeg var nemlig den personen som skulle klare alt selv. Det å strekke ut hånden eller være sårbar for sine nærmeste så jeg på som svakhet.

Det tok den tiden det tok… Men jeg sitter igjen med en utrolig takknemlighet for den reisen jeg har vært på. Jeg skulle selvfølgelig ønske at det var noen jeg kunne snakke med, noen jeg kjente meg igjen i, noen som kunne forstå meg. Jeg har et motto, og mottoet mitt går slik.

«Jeg er den coachen og healeren du trenger meg til å være». Som vil si at jeg tilpasser meg til det du måtte trenge ifra meg som coach eller healer.

Husk også at jeg er ikke her for å «fikse» deg… Fordi det er ingenting som er galt med deg, men du har kanskje ikke vært rundt de menneskene som har sett eller akseptert deg for den du er! Min intensjon med deg som min kunde, er at du skal få oppleve hvordan deter å leve, å være, å nyte! Men samtidig bringe deg til nye høyder!

Jeg kommer til å pushe deg når jeg ser at du trenger et lite dytt, og jeg kommer til å støtte deg når vi vandrer sammen i det som er vondt. Husk alltid at mine intensjoner kommer fra kjærlighet, og at mine intensjoner er at du skal leve et «bevisst triggerløst liv».

Se for deg et liv hvor du aldri blir trigget, fordi du er så bevisst på deg selv, fordi du velger å analysere før du reagerer. Et liv hvor man ikke blir trigget, er et fredfullt liv, et liv med ro. Både i sjelen, kroppen og tankene.

Om du er som meg, som ønsker å leve fredfullt, men samtidig være tilstede i livets nydelige øyeblikk og vite mer om deg selv, få svar på de dype spørsmålene og kanskje få litt mer klarhet, så er døren min alltid åpen!

«Når du blir trigget, si takk, fordi hvis du er bevisst nok, så vil du se hva som må heales» – Benjamin Aanes Coach & Healer.