Team ERA

NAYSHA SONET

Tittle

Naysha Sonét er både Selvkjærlighets Coach & Healer. Hennes lidenskap er å hjelpe kvinner til å gi seg selv kjærlighet på alle plan. Slik at hver eneste del av deg kan føle seg møtt, sett, hørt, følt, akseptert og elsket, av deg selv.

Naysha opplevde i sitt eget liv at nøkkelen til et lykkelig liv er selvkjærlighet. Alt du søker fra andre i form av kjærlighet kan du faktisk gi til deg selv, og når du gjør dette tar du tilbake igjen kraften din og vil ikke lengre være avhengig av andre sin kjærlighet for å være lykkelig. Du vil alltid vite hvordan å fylle deg selv opp med kjærlighet først, slik at andre sin kjærlighet blir mer som en bonus istedenfor et desperat behov.

Naysha har behandlingsrom på Era hvor hun tilbyr 1:1 sessions.

Hun tilbyr også pakker på 4, 8 og 12 sessions.

Hos Naysha vil du alltid komme til et trygt rom hvor alt inni deg kan bli uttrykt og alle følelser er velkommen. Hver eneste del av deg vil alltid bli møtt med kjærlighet og aksept. Det er i denne tryggheten healing skjer. Når de forskjellige aspektene av deg endelig kan føle seg trygg, vil alt komme opp slik at det kan bli sett, hørt og møtt med kjærlighet. For deretter å bli gitt slipp på og healet.

Naysha kommuniserer med engler og lærer av dem hvordan å elske mennesker ubetinget slikenglene elsker mennesker ubetinget. Det er denne visdommen av ubetinget kjærlighet til alle våre menneskelige sider hun lærer til sine kunder. At det er ingenting gale med deg for å væremenneskelig og for å være der du er i livet. Alt du trenger er å bli møtt med kjærlighet.

På slutten av hver coaching/healing session vil du få en ny øvelse med selvkjærlighet som du kan praktisere i ditt daglige liv fram til deres neste session.

Som coach tror hun sterkt på at alle svarene du søker allerede ligger inni deg. Derfor vil du bli stilt dype spørsmål slik at du kan bli bedre kjent med deg selv. Dette vil gjøre at du finner din egen indre sannhet og lærer å stole mer på din indre stemme. Fordi du vet veien.

Naysha holder også ukentlige gruppesamlinger på Era som heter «Self Love Embodiment» og «Indre Barn Healing Meditasjon».