Team ERA

SEETAL RAM

45295390

elisabeth.kolstad@gmail.com

For meg ble kundaliniyogaen medisinen som ga meg mer energi, ro og mer mening med livet da jeg fikk fatigue etter en langvarig hjernerystelse.

Jeg begynte på kundaliniyogalærerutdanningen for å behandle meg selv, men kom raskt til at det var for godt til ikke å dele dette fantastiske verktøyet med andre.

“In kundalini yoga, the most important thing is your experience. It goes right to your heart. No words can replace that experience.

Your mind may accept the words or it may not, but your consciousness will not accept just words.“

Siri Singh Sahib

Etter å ha fullført lærerutdanningen på nivå to, gikk jeg videre med en to-årig utdanning i Karam Kriya Consultancy Training, anvendt spirituell numerologi som handler om å bli bevisst på hvordan vi kan optimalisere livet ved å gå fra karma til dharma; bryte repetetive tankemønstre og skape et mer optimalt liv for sjelen vår. Og hvordan jeg kan tilrettelegge for dette gjennom min kommunikasjon.

For meg er det viktig å tilby et trygt rom der du kan gå fra karma til dharma; og åpne opp hjertet og slippe mer lys og glede til i livet, samtidig som du også får rom til å omfavne polariteten, det være seg smerten, sorgen – uten å begrave deg i mørket.

“Kundalini Yoga is when, in the realm of you, you excel into the total excellence of you. In Kundalini Yoga the soul is naked, the soul is bright, the soul is like a light. It’s an open flame.”

SSS.

Det å stoppe opp og kjenne etter hva som er riktig for deg er noe jeg legger vekt på i mine yogatimer. Foruten Karam Kriya, har jeg praktisert meditasjons- og healingformen Satnam Rasayan, samt fullført 21 Stages of Meditation som er en del av lærerutdanningen på nivå 3 som går gjennom alle stadiene vi møter på både når vi mediterer og ellers i livet.

Jeg er også svært glad i å videreformidle gleden og transformasjonen i mantrameditasjon fra kundaliniyogatradisjonen. Praktisering av gatka Sikh martial arts, ga meg dypere innsikt i både mantra- og kundaliniyogas opphav. Jeg har også en yogaterapimodul i kundalini medicine: The Healing Field: Red Thread, Black Hat, White Lotus.

Utover yogautdanningen er jeg tidligere journalist og prosjektmedarbeider med en mastergrad i transnasjonal kommunikasjon og globale medier fra Goldsmiths College, University of London.

I kundaliniyoga er vibrasjon viktig. Derfor bruker jeg også mitt spirituelle navn Seetal Ram Kaur, slik at jeg vibrerer mitt optimale liv for sjelen min mest mulig:

“Seetal Ram Kaur is the Princess/Lioness who is a graceful embodiment of the sacred tranquility that flows from God in universal consciousness”.

SEETAL RAM SITT ARBEID PÅ ERA LIFE CENTER

Jeg tilbyr ukentlige kundaliniyogatimer bestående av yoga, avslapping og meditasjon, samt kundaliniyoga Rebirthing masterclasser.

Hjertelig velkommen!

For å lese mer om Seetal og det hun tilbyr: https://blisskyoga.com/kurs/