Team ERA

GRETHE TOPPE THUNOLD

Tittle

Hei og velkommen til akkurat deg som nå kikker på profilen min.

Jeg heter Grethe Toppe Thunold. Jeg er en dame som har levd en stund og som elsker livet, elsker å være livet. Kanskje dette er alt som trenger å formidles, men vil prøve å fortelle deg litt mer om meg selv også.

Jeg er tannpleier og jobbet som det. Ved siden av den jobben, levde kunstneren i meg. Jeg malte bilder, jobbet med glassfusing, hadde elever i akvarellmaling. Og alt fungerte fint trodde jeg. Men det gjorde det ikke.
Noe manglet…Og slik er det ofte med mange av oss. Det er «noe»vi ikke klarer å sette ord på. Noe vi tror vi må finne utenfor oss selv.

For meg gav det utslag i fysiske smerter og diagnoser. Jeg hadde ikke lyttet til kunstneren/sjelen i meg. Jeg hadde glemt å lytte innover. Kunstneren hadde med å gjøre som jeg ville!!

Og i denne prosessen ble jeg «helt tilfeldig” ledet til et kurs i intuitiv maling. Et kurs hvor vi fikk male med hendene, bare være i fargene som kom. Og det føltes som hele Universet åpnet seg. Jeg lo og lo.. gleden var enorm i denne formen for skaperkraft. Og denne frie skaperkraften lever i mine Healing og Sjelebilder som nå skapes.

Fra da av visste jeg at dette er det som jeg vil gi til andre. Denne gaven er ment å deles…


Mitt arbeid på Era
For å gi flere en mulighet til å kjenne på hvem vi er bakenfor alle forpliktelser og prestasjonskrav, som vi lett kan legge på oss selv i livene vi lever.
Finne barnet i oss i fri lek med farger og kjenne at fargene gjør noe med oss. Gi deg en stund som bare er din og hvor DU er hovedpersonen i ditt liv. Kanskje kommer det tårer like lett som det kommer latter, men da er det det som er riktig for deg. Vi rommer alt som kommer i kjærlighet til oss selv.

Jeg har ingen formell utdannelse for det jeg gjør, men elsker å gjøre det og da er intet umulig!

Jeg holder kveldssamlinger eller helgesamlinger.  Jeg bruker Meditasjon og Oneness Blessing som hjelpemiddel for å åpne opp for den kreative flyten. Men aller viktigst er min tilstedeværelse i møtet med deg.