Team ERA

BENTE ELVEMO

95005755

post@bonavitayoga.no

For Bente er yoga et verktøy som gir en unik forening av kropp, sinn og sjel. Måten yoga omfavner hele mennesket på gjør for henne hele forskjellen, og gjør at yogapraksisen kan fungere som et stødig veikart når vi navigerer i livene våre. 

Mangfoldet og kreativiteten i yoga er viktig for Bente, og hun verdsetter fysisk krevende timer like mye som rolige, meditative timer med fokus på pust. I barneyoga er det åpenheten og autentisiteten som treffer henne i hjertet. 

Bente driver yogafirmaet Bona Vita Yoga og er sertifisert Iyengar yoga lærer. Hun var innom forskjellige yogaretninger før hun begynte å fordype seg i Iyengar yoga da hun bodde i Sør-Afrika. Den flerårig Iyengar yogautdannelsen tok hun med Jette Berring og Claus Wittig i København. Fra tidligere har hun lang undervisningserfaring fra turn og dans, og drev i flere år egen danseskole i Oslo. Hun er utdannet hud- og kroppspleier og aromaterapeut, har grunnfag i medisin og er sertifisert MediYoga-instruktør samt barneyoga-instruktør.

Hun holder til på Arhat senteret på Straume, Sotra med faste ukentlige kurs og workshops for voksne og barn. I tillegg har hun gjennom flere år undervist hos bedrifter, institusjoner, foreninger, og i egen gruppe for seniorer. Hun har på den måten opparbeidet seg kompetanse på hvordan yoga kan tilrettelegges for deltakere med alt fra fibromyalgi, revmatisme, traumer, rusproblematikk og forskjellige funksjonshemminger. 

Natur og friluftsliv ligger også Bentes hjerte nært og sammen med Reigstad Unlimited arrangerer hun kajakk og yoga turer.

BENTE SITT ARBEID PÅ ERA LIFE CENTER

Den dype resonansen hun har for en helhetlig tilnærming til kropp og helse deler hun med Era team-kollega Silje Vik fra Shamless Living, og sammen har de workshop serien Kropp Kosha med fokus på nettopp dette. 

Med faglig kompetanse og en varm, inspirerende formidlingsevne skaper hun tillit i timene sine, og kursdeltakerne melder tilbake om at de føler seg sett og ivaretatt. Med et ønske om å introdusere deg for yogaens positive effekter for kropp, sinn og sjel ønsker hun deg varmt velkommen på matta!

Les mer om Bente og det hun tilbyr på https://bonavitayoga.no