Stillhet i farger – levende maling

DAG-RETREAT I LEVENDE MALING // MED GRETHE TOPPE THUNOLD

Vi gleder oss inderlig med denne Dag-Retreaten på 6 timer, som Grethe Toppe Thunold holder på ERA – Life Center søndag 1 oktober.

Rådyktige Grethe har en helt unik evne til å la stillheten, healingen og kjærligheten leve frem hele vår natur som sjel og menneske.

For Grethe er Stillheten den vi ER…bakenfor alt som skjer rundt oss. Og i denne stillheten er vi skaperen av livene våre.

Og når vi lytter til denne stillheten, ikke med hodet, men med hjertet, vil rommet som skaperkraften i oss åpne seg. Den kraften vi er, men som vi så ofte glemmer.

Og det er dette rommet vi vil skape sammen på denne Retreaten. Der vi bare skal være, og la alt som kommer også bare være..la alt flyte med som endel av veien vi går sammen.

Her er det plass for latteren og gleden..det indre barnets mulighet til å skinne.

Men også plass til det såre og vonde som du kanskje nå kan møte i fargenes healende energi.

Og her handler det ikke om du ikke har malt før, eller om du har malt mye.

Du kommer som den du er… for du er perfekt akkurat der du er. Grethe lar Meditasjon og Oneness Blessing lede oss inn i flyten. Og du trenger ikke å ha meditert før.”

Her er det bare å sette av denne dagen til maleflyt, væren og kreativitet 😀

Hjertelig velkommen med til alle❤️

Dersom du ønsker å sikre plassen din allerede – så finner du både kontaktinfo for booking av din plass, og mere info om Grethe via linken under…

Link: