Kjell Erik Myrvang

Emosjonell Frigjøring

Emosjonell Frigjøring er en transformativ behandling der mange opplever merkbar endring allerede etter første time.

Visuelle reiser, trykkpunkter, organmassasje, mild hypnose, fantom dialog, pust og mer brukes for å veilede deg inn i kontakt med dine følelser.

Ta imot nødvendig kunnskap og verktøy for å bearbeide bagasje og åpne blokkeringer. Ved å gradvis opparbeide tillit til dine egne følelser vil du oppleve en dyp befrielse og indre ro – dette helt uavhengig av hva som skjer og har skjedd i livet ditt.

Om meg

Hvordan har det seg at en Data-Nerd gir terapeutisk behandling på Era?

Jeg har nemlig gått bachelor i Informatikk og jobbet som kunnskapsingeniør i Oslo. Men dette ga ikke meg den livslysten jeg søkte. Søken etter noe bedre sendte meg først til utdanning som vernepleier, og deretter flere år i helsevesenet. Langt mer givende for meg enn å sitte foran en skjerm hele dagen, men likevel noe som manglet. Jeg ønsket å hente motivasjon og drivkraft dypere i mitt hjerte.

Det var da jeg kom over en utdanning i Tyskland at jeg virkelig startet å føle et kall her i livet. Teknikken jeg lærte der (Neo Emotional Release) har jeg videreutviklet og kalt “Emosjonell Frigjøring”

Jeg har selvsagt brukt teknikken selv, hver dag i lang tid – og for en frihet jeg kjenner på i dag! En frihet til å være og velge meg selv. En letthet og indre ro, fylt av energi og en trygghet som stadig vokser. Og det er denne teknikken jeg deler videre til deg!
– Er du klar til å kjenne på din egen befrielse?

Bestill time eller gå inn på www.EmoFri.no for å lese mer.

Kontaktinfo

Telefon

0047 92 41 80 90

E-post

kjellerikmyrvang@gmail.com

Addresse

Vestre Torggaten 22, 5015 Bergen

Ta kontakt