Denne samlingen vil åpnes ut fra det som kan beskrives som den kosmiske lys-søylen og dens naturlige vibrasjonsfrihet i vår menneskelighet.

Samlingen bygger på det dynamiske visdoms-paradigmet som Andrè Noah formidler ifra, som er en selv-realisert visdom levd frem i dette livets oppvåkning og sjels-visdom ifra tidligere liv.

Denne beskrevne kosmiske lys-søylen eksisterer levende på alle plan i vår eksistens. Både inni vår tid og stedløse sjel, og i alle dens dens ulike kosmiske uttrykk. For eksempel i oss som menneske. På samme måte som den også eksisterer både inni ryggraden vår, kroppens helhetlige tempel, og inni hver eneste celle og atom.

Den kan beskrives som en kosmisk puls – som både er retningsløs, men også alltid er en levende evolusjon av ubetinget kjærlighet.
I vårt menneskelige uttrykk av dette, betyr det at uansett hvordan vi lever – så skjer det en evolusjon hvor vår sjelelige sanne natur, spirer frem også som menneske.

Når vi husker denne sannheten, åpnes den totale kjærligheten til realisering. Livet vårt synkroniseres, og åpner alle de levende invitasjonene inni oss – til å leve frem den vi virkelig er. Øyeblikkets gave!

PRAKTISK INFO

Dato/tid:
Tirs 26 september //
kl 20.00 – ca 21.30

Sted:
Era Life Center // Vestre Torggaten 22

Investering:
350 kr

Betaling:
Enten kontant på samlingen.
Alternativt Vipps: 628406

Eller bruk følgende PayPal link:
https://paypal.me/kjetilandrejacobsen?country.x=NO

PÅMELDING
Påmelding sendes enten på sms til 411 43 904, eller som personlig melding på Messenger.

Viktig!
Merk din påmelding med “på Era Life Center”, eller “Hjemme-Deltakelse”

Obs!
Du må sende påmelding også dersom du betaler i forkant på Vipps.