ERA Life Festival Fredag 1. september

VÆRE-ROM (3 etg)

17.00 

KOM & CHILL
Velkommen til Era Life Center med vital snacks fra Siw Raw & sammen med alle andre som skal være med på festivalen, og åpningen av Era Life Center. Team Era er på plass og gleder seg til å møte deg

17.30
ÅPNING AV ERA LIFE CENTER
Offisiell Åpning av Era Life Center som feires med ord, vitale drinker, musikk og vår magiske tilstedeværelse sammen. 

18.15

ÅPNING AV KUNSTUTSTILLINGEN – “EVIG LEVENDE” MED MARIT LJØSNE & GRETHE TOPPE THUNOLD 

“Grethe Toppe Thunold og Marit Ljøsne ynskjer hjarteleg velkommen til kunstutstillinga “Evig levandeheit” på Era Life Center i festival-helgen 1-3 september. Utstillinga består av maleri, fotokunst og teksta – og vil også fortsette å være tilgjengelig i ukene etter festivalen. 

Me ynskjer at denne utstillinga skal vere ein inngang til å kjenne din indre kjerne, din sanne natur. Det så mykje i samfunnet som avledar oss, som tar oss vekk frå oss sjølve og storheita me er i vår natulegheit. Me er frie, og me er alt det me saknar. Me må hjelpe kvarandre å hugse dette, igjen og igjen. Me treng å komme heim til vår indre evige levandeheit. Her er pusten, her er livslysten, her er gleden, her er rausheita, leiken og magien.”

Kunstnerne vil presentere utstillingen. Det blir ord og dialog om utstillingen og kunstens verdi som en del av Era Life Center. Gjennom bildenes magi, poesi, musikk og vår menneskelige tilstedeværelse får vi kjenne spiren til det gode som vil leves frem på senteret. Det blir god tid til å prate med kunstnerne, og nyte utstillingen. 

19.00
ERA LIFE CENTER DIALOG // SILJE VIK & ANDRÈ NOAH 

Velkommen til en levende dialog mellom Silje Vik og Andrè Noah fra Team Era. En dialog som både viser visjonen til Era Life Center, kan stoppe spontant opp med tilstedeværelsen og temaene som åpnes, og spørsmålene du kanskje stiller!
Vår invitasjon lever ut til Bergen, deg og alle – om å komme sammen, akkurat slik du er. Til å være med deg selv i stillhet, utforske hele din sjel og menneskelighet, nyte åpen tilstedeværelse med likesinnede, og rommet til også å kunne være annerledes sammen. Vår visjon og invitasjon til alle lever i denne dialogen, som også er en intro inn i sentrale temaer og tilbud på festivalen.

KUNST-ROM (2 etg)

20.00

SIW RAW & PRESENTASJON, RAW FOOD SNACKS & SOSIAL CHILL 

Bli med inn i det kreative skaper-rommet i 2 etg – hvor det både blir maling, skriving og foredrag gjennom festivalen denne helgen. Siw deler om maten hun skaper, lidenskapen for mat, hvilken mat du kan nyte denne helgen og workshopene sine.

JOHANNESKIRKEN 

21.15 (dørene åpner 21.00)

THE BIG PEACE // PEACE-MEDITATION & CONCERT
Kjære medmenneske!

Vi mennesker har gang på gang vist at vi har evnen til å komme sammen, og samles i kjærlighet når vi har opplevd kriser i samfunnet.

Denne evnen til å kjenne fellesskapets kjærlighet, og både behovet og ønsket vårt om å være samlet i noe dypere – ligger iboende i alle mennesker. I menneskets historie, ligger også en betinging som oftest først henter frem denne evnen, når vi må. Når det er en krise som er stor nok.

The Big Peace er et frø av det største av alt, den evige kjærligheten – delt til denne storheten i oss alle, til å la oss komme sammen. Som denne kjærlighetens fred. Uten krisen. Til å kjenne den ubetingede kjærligheten levende i oss alle. Våre ubetingede steg sammen i kjærlighet – er de viktigste stegene vi tar for realiseringen av fred på jord.

Mer info om eventet her: THE BIG PEACE // Peace-Meditation & Concert

KJØP KONSERT-BILLETTER HER

FESTIVALPROGRAM FOR DE ANDRE DAGENE

Program lørdag 2. september

Program søndag 3. september

Vital Matnytelse på ERA Life Festival