Era Events

Vi arbeider nå med timeplanen for den første perioden på Era Life Center. En timeplan som vi gleder oss stort til å dele, og som vil by på et variert tilbud for alle mennesker.

Timeplanen vil også inneholde Era sitt unike “OPEN SPACE”, hvor du gratis kan komme på senteret og bare være. Være sammen i prat, meditere i “Være-Rommet” vårt – og nyte den gode energien som lever her på senteret.
Under “OPEN SPACE” møter du også en Era-Vert, som kan svare på spørsmål og møte deg i din tilstedeværelse.

Under finner du en oversikt over kommende events, med linker til mer info og påmelding. Snart vil denne oversikten erstattes av timeplaner for både ukentlige og andre events. 

GRATIS HEALING-SIRKEL med André Noah

Alle ønskes hjertelig velkommen med på Gratis Healing-Sirkel kommende tirsdag på Era Life Center – og som hjemme-deltakelse via live-streaming.
Sirkelens healing skjer i øyeblikkets totale invitasjon til en kjærlighetsfull fristilling av identifikasjonen med de maskene du kan ha trodd var deg – og åpning av ditt indre til erkjennelse og realisering av den du virkelig er.
Sirkelen passer for alle mennesker, uansett erfaring med meditasjon og healing.
Kom som du er. Det er plass til hele deg!
Sirkelen avsluttes med liggende lydbad, hvor healingen får lande som sjelens menneskelige livskvalitet og nytelse.
*
HUMAN IN-LIGHTENMENT
Denne Gratis Healing-Sirkelen (18.30-19.30), etterfølges av den dypt åpnende samlingen… HUMAN IN-LIGHTEMENT
For dere som ønsker å være med på begge samlingene, vil de virke i et verdifullt samspill.
Du vil finne link til invitasjon på HUMAN IN-LIGHTENMENT her:
https://fb.me/e/18Oqq12k4
*
LIVE-STREAMING AV BEGGE SAMLINGENE
Begge kveldens samlinger er tilgjengelig som live-streaming hjemme-fra – gjennom booking av din deltakelse på HUMAN IN-LIGHTENMENT samlingen.
Dette vil si at du automatisk har tilgjengelighet på begge samlingene som live-streaming hjemmefra, dersom du investerer i HUMAN IN-LIGHTENMENT samlingen.
Se mere info om booking og betaling for live-streaming her:
Som deltaker direkte på Era Life Center i Bergen, kan du også velge å få tilsendt link til opptaket av samlingene, dersom du ønsker å gjenta de senere.
*

PRAKTISK INFO

Dato/tid:
Tirs 26 september //
kl 18.30 – ca 19.30
Sted:
Era Life Center // Vestre Torggaten 22
Investering:
GRATIS
BEGRENSET ANTALL PLASSER!
PÅMELDING
Påmelding sendes enten på sms til 411 43 904, eller som personlig melding på Messenger.
Viktig!
Merk din påmelding med “på Era Life Center”, eller “hjemme-deltakelse”
Hjertelig velkommen til alle…
Andrè Noah

HUMAN IN-LIGHTENMENT // Våken Healing & Realisering med Noah

Denne samlingen vil åpnes ut fra det som kan beskrives som den kosmiske lys-søylen og dens naturlige vibrasjonsfrihet i vår menneskelighet.
Samlingen bygger på det dynamiske visdoms-paradigmet som Andrè Noah formidler ifra, som er en selv-realisert visdom levd frem i dette livets oppvåkning og sjels-visdom ifra tidligere liv.
Denne beskrevne kosmiske lys-søylen eksisterer levende på alle plan i vår eksistens. Både inni vår tid og stedløse sjel, og i alle dens dens ulike kosmiske uttrykk. For eksempel i oss som menneske. På samme måte som den også eksisterer både inni ryggraden vår, kroppens helhetlige tempel, og inni hver eneste celle og atom.
Den kan beskrives som en kosmisk puls – som både er retningsløs, men også alltid er en levende evolusjon av ubetinget kjærlighet.
I vårt menneskelige uttrykk av dette, betyr det at uansett hvordan vi lever – så skjer det en evolusjon hvor vår sjelelige sanne natur, spirer frem også som menneske.
Når vi husker denne sannheten, åpnes den totale kjærligheten til realisering. Livet vårt synkroniseres, og åpner alle de levende invitasjonene inni oss – til å leve frem den vi virkelig er. Øyeblikkets gave!
Denne HUMAN IN-LIGHTEMENT samlingen skjer i hjertet av denne gaven, og det levende møtepunktet i vår sjelelige evighet og menneskelige illuminasjon av å være denne evige kjærligheten også som menneske.
Den friheten vi allerede er som sjel, åpnes som levende menneskelighet gjennom illuminasjonen – som kan beskrives som den oppvåkningen som skjer bakenfor alle behov for å forstå før erkjennelsen og realisering skjer.
En prosess som i seg selv vekker den sjelelige visdoms-kraften og kjærligheten i mennesket, som vår sanne natur.
BEING OUR OWN UNIQUE EVOLUTION OF LOVE, AS THE HUMAN IN-LIGHTENEMENT OF REALIZING OUR TRUE NATURE
Samlingen passer for alle mennesker som ønsker velkommen den fulle erkjennelse av vår sanne natur, og realiseringen av denne gjennom den våkne healingen som åpnes i samlingen – og vil leve videre i livet ditt gjennom de “frøene” av kjærlighet som åpnes sammen med hele livets invitasjon til å leve din frihet som menneske.
*

PRAKTISK INFO

Dato/tid:
Tirs 26 september //
kl 20.00 – ca 21.30
Sted:
Era Life Center // Vestre Torggaten 22
Investering:
350 kr
Betaling:
Enten kontant på samlingen.
Alternativt Vipps: 628406
Eller bruk følgende PayPal link:
https://paypal.me/kjetilandrejacobsen?country.x=NO
PÅMELDING
Påmelding sendes enten på sms til 411 43 904, eller som personlig melding på Messenger.
Viktig!
Merk din påmelding med “på Era Life Center”, eller “Hjemme-Deltakelse”
Obs!
Du må sende påmelding også dersom du betaler i forkant på Vipps.
*
LIVE-STREAMING AV BEGGE SAMLINGENE
Begge kveldens samlinger er tilgjengelig som live-streaming hjemmefra, gjennom booking av din deltakelse på HUMAN IN-LIGHTENMENT samlingen.
Dette vil si at du automatisk har tilgjengelighet på begge samlingene som live-streaming hjemmefra, dersom du investerer i denne HUMAN IN-LIGHTENMENT samlingen.
Som deltaker direkte på Era Life Center i Bergen, kan du også velge å få tilsendt link til opptaket av samlingene, dersom du ønsker å gjenta de senere.
Hjertelig velkommen til alle…
Andrè Noah

KUNDALINI YOGA KURS // med Seetal

8-ukers kurs i Kundalini Yoga med Seetal Ram Kaur

Kundaliniyoga er en gammel form for yoga, som kalles bevissthetens yoga. Det er en meditativ form for yoga som gir rask transformasjon og som balanserer sinn, kropp og sjel.

 
“In kundalini yoga, the most important thing is your experience. It goes right to your heart. No words can replace that experience.” Yogi Bhajan 
 
Frem til 25. oktober vil jeg ha fokus på at du vil få styrke kontakten med sjelen din slik at du lettere kan høre din indre stemme. Du vil også få styrket ditt navleområde for at du kan stå stødigere i deg selv uansett hvor mye det stormer utenfor deg eller hva som skjer i verden. Jeg velger yogasett og meditasjoner intuitivt og basert på dagens eller månedens numerologi.
Du kan komme på hele kurset eller enkelttimer. Du er velkommen akkurat som du er uavhengig av forkunnskaper.
 
PRAKTISK INFO
Dato / tid: Onsdager kl. 18.30-19.00 – varighet: 8 uker med oppstart 6. september – 25. oktober
Sted: Era Life Center // Vestre Torggaten 22 – eventen skjer på Være-Rommet i 3. etasje
Pris hele kurset 1.400,-
Dropp-in 225,-
Prøvetime 150,-
15% rabatt til student og trygdet.
For å bestille plass, vipps beløp til 587805. Du kan ta kontakt på 4529 5390 eller seetalram@posteo.net om du ønsker alternativ betalingsmetode eller hvis du har spørsmål!
 
Hjertelig velkommen!
 
Seetal Ram Kaur har kundaliniyogalærerutdanning på nivå 2 og har fordypet seg i Karam Kriya, applied spiritual numerology. Hun har undervist kundaliniyoga siden 2017.
Les mer på blisskyoga.com

YIN YOGA FORMIDDAGSFLOW // med Renate

Velkommen til en myk og tilgjengelig formiddagsflow, fokusert rundt kontakt med kroppen, med pusten, med rehabilitering…

Rehabilitering fra det fastlåste, det utbrente, det for hurtige, det skjulte..

Vi er et magisk, organisk skaperverk av følelser, tanker, kropp og sjel. Opplevelser og reaksjoner som vever seg i hverandre og blir virkelighet.

I denne formiddagsflowen går vi mykt inn i møtepunkt, i pusten, i kroppen, og beveger rolig, tilstedeværende, møter, er med, hviler, og lar magien av transformasjon skje i det stille, overgivende, inn i deg selv.

Ingen forkunnskap nødvendig, og ingen spesiell form eller mykhet. Dette er et møtepunkt med kroppen din, der du er, akkurat nå, og en mulighet for å bevege noe, utvide..inn i mer av deg.

Du kan lese mer om Renate her

PRAKTISK INFO

Dato/tid: Ons 27. september // kl 13.00 – ca 14.15

Sted: Era Life Center // Vestre Torggaten 22 – Være-rommet i 3. etasje

Timen er gratis/donasjonsbasert

For påmelding følg denne linken

Hjertelig velkommen med til alle

Renate Hetlevik Andersen

RUESRI DAT TON // med Cato

Ruesri Dat Ton (Thai Yoga) med Roy Cato Solend på Era Life Center  

Jeg vil invitere deg med på en økt i den eldgamle treningsformen Ruesri Dat Ton, også kjent som Thai Yoga. 

Dette er en myk, langsom og enkel treningsform. Vi er tilstede i kroppen med bevisst pust og myke langsomme bevegelser gjennom økten. Dette er en treningsform som passer for alle.

Denne treningsformen er like gammel som Thaimassasje, som har blitt praktisert i sin nåværende form i over 2500 år. Det diskuteres om RDT ble utviklet fra Thaimassasje, slik at munkene kunne gjøre RDT mens de var alene ute i jungelen og gjorde Vipassana. Eller om Thaimassajen ble utviklet fra RDT. 

Du kan lese mer om Roy Cato Solend her

PRAKTISK INFO

Dato/tid: 

Neste samling er onsdag 27. september kl 16:00-17:30

Eventen kommer til å være en fast ukentlig time på Era. Mer info om ukentlig tidspunkt er rett rundt hjørnet, sammen med Era Life Center timeplanen.

Sted:

Era Life Center // Vestre Torggaten 22 – eventet er i «Være-rommet» i 3. etasje.

Investering:
200 kr

Påmelding & Betaling:

For melde deg på timen send sms til Cato på nr 93801132 eller melding via messenger.

Vipps til nr 93801132 eller betal kontant på timen. 

Hjertelig velkommen til alle

Roy Cato Solend

STILLHETEN I FARGER // med Grethe

STILLHETEN I FARGER // DAG-RETREAT I LEVENDE MALING MED GRETHE TOPPE THUNOLD

Hjertelig velkommen med på denne dag-retreaten i levende maling med Grethe Toppe Thunold

“Hva er den stillheten eg nå skriver om ?

Er det fravær av lyd,bevegelse og uro? Noe vi oppsøker når vi trenger litt ro rundt oss?

For meg er Stillheten den vi ER…bakenfor alt som skjer rundt oss. Og i denne stillheten er vi skaperen av livene våre.

Og når vi lytter til denne stillheten, ikke med hodet, men med hjertet, vil rommet som skaperkraften i oss åpne seg. Den kraften vi er, men som vi så ofte glemmer.

Og dette rommet vil vi skape sammen på denne Retreaten. Der vi bare skal være, og la alt som kommer også bare være..la alt flyte med som endel av veien vi går sammen.

Her er det plass for latteren og gleden..det indre barnets mulighet til å skinne.

Men også plass til det såre og vonde som du kanskje nå kan møte i fargenes healende energi.

Og her handler det ikke om du ikke har malt før, eller om du har malt mye.

Du kommer som den du er… for du er perfekt akkurat der du er.

Jeg lar Meditasjon og Oneness Blessing lede oss inn i flyten. Og du trenger ikke å ha meditert før.”

PROGRAM

10.30 – ca 11.30

Åpningmeditasjon med Oneness Blessing

13.30 – 14.00

Lunsj pause med medbrakt mat

Denne dagen blir til i den energien som er i øyeblikket, så lar programmet ellers være åpent

Jeg holder alt ustyr som du trenger, UTENOM lerret.

Husk å ta deg med deg egne lerret – så mange som du ønsker, og den størrelsen som du kjenner er riktig for deg.

Jeg holder kaffi, te og litt snacks.

PRAKTISK INFO

Dato/tid: søndag 1. oktober kl 10.30 – ca 16.30

Sted: Era Life Center // Vestre Torggt 22 – eventen skjer på Være-Rommet i 3. etasje

Investering: kr 1100

Betaling: Enten kontant på samlingen eller Vipps til tlf nr: 41631138

PÅMELDING

Påmelding sendes på sms til 41631138 eller som personlig melding på messenger

Påmeldingen er bindende.

Hjertelig velkommen med til alle …

Grethe Toppe Thunold 

SHAMELESS KVINNESIRKEL // omfavning - med Silje Vik

YEES – velkommen med til SHAMELESS KVINNESIRKEL med temaet omfavning. 
Hausten er komen og mørket byrjar å breie seg meir og meir i dagene som kjem. Tida bringar med seg ro, stilleik, introspeksjon og omfavning av seg sjølve og kvarandre.
Inspirasjonen inn i tematikken er fellesskapet og varmen som vi saman skapar i den rommende omfavninga av individets eigenart speglande i den relasjonelle interaksjonen.
Sirkelen vil innehalde både deling, feedback, øvelser og tilstedeværelse saman – vi skal øve på å favne og å bli omfavna i kjærleik, omsorg og aksept.
Som vanleg i desse sirkelen er modigheita, ærlegdommen, sårbarheten og kjærleika rådande og bringar oss saman som mennesker. 
Saman kultiverer vi djup kontakt som visar deg vidare inn i kva og kven du er.
Gjennom SHAMELESS deling deler vi kva enn som er i oss og som ønskjer å bli uttrykt og møtt (eller berre lytter og er med i stilleik), vi lar oss sjølv få vere i det genuine og gir plass til heilskapen av den du er – utan fordømming og utan skam.
Gjennom nysgjerrig og åpen bevissthet kan vi identifisere forsvarsmekanismene, handlingsmønstre og beskyttelsestratgiene vi har bygd rundt hjartet, og alle identitetene og rolleforventningene vi har påtatt oss som mennesker for å imøtekommet eige behov for tilhørighet og kjærleik.

Dette er eit lavterskeltilbud for deg som ønskjer ivareta di psykiske helse og skape eit godt fellesskap med selvutforskelse som fokus.

Du er varmt velkommen! 

PRAKTISK INFO

Dato/tid:
05.10.23 // 19.00 – 21.00
Sted:
Era Life Center // Vestre Torggaten 22 – eventet er i 3. etasje.
Investering:
350 kr
Påmelding: Send PM til Silje Vik eller til 97946222 – bindende påmelding
Betaling: skjer gjennom bookingssystemet til ERA Life Center som er klart om kort tid.