ERA Life Festival

1-3 sept 2023 // Era Life Center

Med rørende hjerte-glede inviterer vi nå alle til Era Life Festival! En full weekend med magiske og verdifulle eventer i forbindelse med åpningen av Era Life Center. 

Vi er så inderlig stolt og rørt med hele teamets autentiske tilstedeværelse, kompetanse, kjærlighet og brennende inspirasjon til å leve denne plassens verdi i Bergen.

Dette er bare starten på alt vi gleder oss så inderlig til å dele med alle, i senteret sitt unike tilbud til alle mennesker. 

Festival-helgen er en fullverdig helge-retreat, i hele det autentiske menneskets magi og vitalitet. 

Menneskets naturlige frihet, livskvalitet og kjærlighet gis plass til å bare være. Kjenne hvem vi er, danse og leve utfoldelsens frie flyt, som vårt  menneskelige uttrykk i alt vi er. Være fri, sammen, som kjærligheten vi er. 

Frem til Era Life Festival vil vi daglig dele mer om alle eventene, som gir alle en ekte gave til å leve frem vår sanne natur sammen. 

Enten du bare ønsker å smake på noen av godbitene under festivalen, eller ønsker å gi deg selv hele helgen som en fullverdig retreat for hele mennesket – er vi sikker på at denne helgen vil være en gave for livet!

Vi holder til i det grønne huset i Vestre Torggaten 22 i Bergen sentrum. 

ERA LIFE FESTIVAL PROGRAMMET

Her finner du full oversikt over programmet for alle festivaldagene: 

Program fredag 1. september

THE BIG PEACE // Peace-Meditation & Concert

Program lørdag 2. september

Program søndag 3. september

Vital Matnytelse på ERA Life Festival

Festival-tilbud

ROM TIL Å VÆRE DEG 

Sammen med alle disse gavene til å være den du er, er også helgen fullspekket av gode rom til å bare være sammen. I fellesskapets åpne rom, til å være menneskets helhet – gir vi hverandre rommet som vi alle har savnet. Tiden er her for å være det sammen!

PRAKTISK INFO

DATO/TID
1-3 september 2023
Fredag 17.00 – 22.00 (GRATIS)
Lørdag 08.00 – 22.00
Søndag 08.30 – 22.00

STED
Era Life Center // Vestre Torggaten 22 (Bergen)

FACEBOOK EVENT
Her kan du følge Facebook-eventen for Era Life Festival. Der vil det skje verdifulle delinger og tilbud frem til festivalen og åpningen av Era Life Center.
Her finner du eventet på Facebook: https://fb.me/e/3SnldzpOp 

FESTIVAL-PROGRAM
Festival programmet vil legges ut etterhvert på sosiale medier og her på nettsiden. Det fulle programmet kommer i midten av august.