EKTE – EN EVENT SERIE

EKTE – KJÆRLIGHETENS MEDISIN

Som dere vet, ser vi i Era Life Center enormt frem til å tilby et ferdigstilt Era Life Center i Helse-Eldoradoet som skapes midt i Bergen sentrum. Mens byggeprosessen skjer inviterer vi alle til inspirasjon, ny bevissthet og tilstedeværelse, til å leve ekte – som kjærlighetens medisin.

 

For er det ikke det vi alle ønsker -å få spire frem, og leve ekte som den vi er i vår sanne natur. Leve frihet, livskvalitet og kjærlighet sammen og nyte livet!

Gjennom event-serien vil vi inspirere mennesket, til å kjenne dybden i vårt indre i et nytt paradigme av bevissthet og tilstedeværelse. Et paradigme hvor vi som mennesket naturlig lever vår sanne naturs vitalitet, i en åpen utfoldelse av livets ekte kjærlighet.

I vårt møte med dere, ønsker vi å vise vår ekte menneskelighet. Både i vårt brennende ønske om å bidra i godhet og vitalitet. I vår sårbarhet og lekenhet. Og også i verdifull kompetanse, som både kunnskap og våken visdom.

Slik at vi sammen kan stille spørsmålet…

Hva er EKTE?

Og la vårt svar være en levende utfoldelse, hvor vi rommer helheten i både menneskets enhet og forskjeller.

ÅPNINGS EVENTER 02. APRIL

Event-serien starter før påske med eventer lørdag 2. april og tirsdag 5. april.
Under finner du programmet for de to dagene, som også inkluderer en gratis-event.

LØRDAG 2 APRIL
kl 14 – 21 på Scandic Byparken

Program

Kl 14.00 – 15.00
GRATIS HEALING-SIRKEL
med Healer Kjetil Andrè Jacobsen

Her kommer link direkte til eventens egen invitasjon:

Kl 15.30 – 18.00

WORKSHOP: DET VÅKNE MENNESKET & DEN NYE MEDISINEN
med Healer Kjetil Andrè Jacobsen & Lege Nils R. Fosse

Workshopen kombinerer foredrag om den nye medisinen, meditasjoner som lar deg åpne denne nye bevisstheten som levende tilstedeværelse, samt dialog og Q&A lar oss utforske det våkne mennesket og den nye medisinens muligheter til å leve et ekte liv.

Link direkte til eventens egen invitasjon:
https://www.facebook.com/events/1051613658722427/?ref=newsfeed

Kl 18.30 – 21.00

SHAMELESS LIVING – INTRO WORKSHOP
med Silje Vik

Den første workshopen i en serie av 7 der vi dypdykker ned i hva femininitet er og hvordan din skamløshet er nøkkelen til å leve EKTE som deg.

Det vil bli en kombinasjon av foredrag, gruppedialog og velvalgte øvelser. Etter workshopen vil det bli mulighet å fortsette kvelden inn i natten med dans for de som ønsker å utforske enda mer inn i sin skamløshet.

ER DU KLAR FOR Å TRE INN I DIN SKAMLØSE FEMININITET?

EKTE – EVENT SERIE

LØRDAG 02. APRIL